Over oude wegen

“Op zoek naar jezelf”, het kan allemaal. Zo in je eentje heb je alle tijd om over van alles en nog wat na te denken. Ik vind het tot nu toe heerlijk rustig en vermaak me prima. Ik mijmer wat over de toekomst, over fietsreizen en over van alles en nog wat. Ik ben me zeer bewust van het geluk dat ik heb en soms moet ik er zelfs een traantje van wegpinken.

De routes van de afgelopen dagen

De omgeving

Een van de vele kerken op een heuvel
Mooie dorpen
Nog meer kerken. Mijn fiets staat altijd gewillig op de foto. Zie je hem?
Hier zeker!

Bij dit kasteel stonden 2 Nederlandse stellen uit de buurt van Druten. Ze vertrokken wat eerder maar ik had ze vrij snel weer ingehaald. Niet veel later sloegen ze af naar een pension, terwijl ik nog van plan was om 35km te fietsen. Die zal ik dus niet meer tegenkomen.

Ruïne, het moet een oud kasteel geweest zijn.
Mijn privé plaats aan het strand van een camping. Natuurlijk heb ik hier ook een duik genomen.
Mooie plek in het dal
Nog een kerk mét fiets.
Muurschildering, bijna niet van echt te onderscheiden.
Bénévent l’abbaye
Groen en vergezichten, zo is het hier.

Rond 5 uur ben ik aangekomen op de camping van Hans en Joke. Ik werd ontvangen met een koud biertje, heerlijk. Rond 6 uur kwam Harmtine aangefietst. Ze komt uit Breda en is een gezellige kletstante. We zijn even oud, maar zij zit al op het “electriek”. Daar ben ik nog lang niet aan toe.

Onze camping, we zijn de enige gasten.

Hans en Joke hadden heerlijk voor ons gekookt en we hebben het samen opgesmikkelt, met een rosé erbij. Het geluk kan weer niet op.

5 reacties

 1. Hanneke van der Aalst

  Ik pink een traantje mee weg, bij het lezen van je blog. Zoveel vrijheid, zoveel geluk…….
  Zo inspirerend voor veel leeftijdgenoten!!!! Of het nu een gewone fiets is, of op de electrique, dat maakt niet.
  Ik wens je wederom een dag vol mooie belevenissen.

 2. Marion

  Mooie bezinning Jet. En weer prachtige foto’s. Ook hier in Noorwegen kan ik mij zo bevoorrecht voelen dat we op zulke mooie plekken mogen komen. Veel plezier!!

 3. Bart

  Jet, alleen op pad. En met of zonder Geert, ze geniet van wat ze ziet en tegenkomt.
  Prachtig om te lezen en mee te beleven!

 4. Annemarie

  Hé Jet, leuk om te lezen dat je ook zo aan het genieten bent! Veel fietsplezier de komende weken!

  Ps mijn vorige berichtje zijn niet geplaatst, terwijl ze ook best positief van toon waren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *