Mijn verhaal in Trouw

geplaatst in: Krant | 8

Door Annette Wiesman, een journaliste van de trouw

Hieronder staat het artikel dat zaterdag 26 mei 2023 in de trouw stond. Ik hoop dat jullie het kunnen lezen op dit formaat

Mocht je belangstelling hebben in een fietsvakantie of wil je informatie, stuur me dan een bericht via het contactformulier. Man of vrouw, jong of oud, ervaren of niet, het maakt allemaal niet uit.

8 reacties

 1. Margot Van Burken

  Dag Jet, ik las met veel interesse het artikel in Trouw. Ik fiets veel en graag maar durf niet alleen in het buitenland te fietsen. Ik zou graag meer informatie willen over de reizen die je wilt gaan organiseren.

  Met vriendelijke groet,
  Margot

 2. Anneke van Tol

  Dag Jet,
  Wat een ontzettend leuk artikel en vooral ook wat een leuke manier om vakantie te vieren. Ik zou graag meer informatie willen over de reizen die je gaat organiseren.

  Met vriendelijke groet,
  Anneke van Tol

 3. Leon Leijtens

  Op weg naar het goede leven, zo zet je jezelf neer. Maar volgens mij heb je dat voor jezelf al lang in gang gezet. Leuk artikel om te lezen en een bron van inspiratie.

 4. Louise Bellersen

  Wat ‘n inspirerend artikel in de trouw!
  Ik ga je website volgen en ben geïnteresseerd in je fietsreizen.

 5. Annelies Stam

  Dank je wel, Jet, mooi om te lezen! Wat mij tegen houdt om in het buitenland te fietsen is dat ik vaak onderweg fietsers zie op de weg waar de auto’s vlak langsrijden, het ziet er zo gevaarlijk uit. In Denemarken fietsten we over fietspaden, zijn er meer landen met fietspaden?

  • Jet van der Aalst

   Dag Annwlies,
   De route die we afgelopen week hebben gefietst was bijna helemaal over fietspaden met weinig stijging. Je kunt die zien op mijn site bij strava. Dat lijkt me wel iets voor jouw (-;

 6. Betsy van Midwoud - te Rietstap

  Dag Jet,

  Genoten van je artikel in Trouw. Ik fiets ook graag, maar…. ik ben wel een mooi weer fietser…Het liefst, het meest vrij vind ik fietsen en kamperen.
  Maar ook logeren bij Vrienden op de fiets is een prima formule. Alleen fietsen vind ik geen probleem…Het allerleukste was dan, 12 dagen fietsen naar Tours en dan opgehaald worden in Tours door je man. Mijn echtgenoot, hield niet van fietsen, maar wel van ophalen. Ik hoor graag van je fietsplannen, lees nu de reis naar Pamplona mee.
  Met vriendelijke groet Betsy

 7. Yvonne Koppelaars

  Erg leuk stuk om te lezen. Bedankt, ik ga jullie volgen!
  Groet Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *