Fietsen in Spanje

Terwijl in Nederland nog volop discussie is of jullie deze zomer naar het buitenland kunnen, zijn wij dat aan het onderzoeken. De komende 4 weken fietsen we in Spanje en als we, na binnenkomst in Portugal, niet 2 weken in quarantaine hoeven willen we daar ook nog naar toe. We zijn bewapend tegen corona, beide met twee astra zenica vaccinaties én een verplichte negatieve PCR test. Laat het vrije leven weer beginnen!

Langs de kust naar Bilbao

Veel zal ik deze keer niet schrijven in de blogspot, eenvoudig weg omdat het me te veel tijd kost. De route wordt bijgehouden in komoot. In de onderstaande map kun je klikken op een van de routes, (klik GOED op een fietsje en daarna op bekijken) om foto’s in te zien, afstanden te bewonderen en kijk vooral ook even naar de hoogtemeters die we trotseren.

Deze Link naar komoot wordt iedere dag “vanzelf” bijgewerkt, daarvan krijg je geen extra bericht.

Op dit moment zitten we in een chique hotel met alles erop en eraan. Graag willen ze ons als gast ontvangen en ze geven flinke korting want “iets” is altijd beter dan “niets”. We hadden zelfs gratis toegang tot het Guggenheim museo hier in Bilbao.

“Fue fenomenal, es una experiencia que tienes que sentir. Aquí hay una impresión”

Guggenheim por la noche
La entrada
El edificio
Kadinsky, primero pinturas
Kadinsky, secundaria…
Kadinsky
Kadinsky
Kadinsky, el última
Nuestro “Rietveld”
El mask
Tulpen
Increíble como se hace esto
Caminar dentro el arte
“Nuestro” hotel, detrás Guggenheim
Bilbao
Biblioteca
Pintxos

2 reacties

 1. Harry

  Hoi Jet en Geert,
  Eigenlijk ben ik wel een beetje jaloers.
  Prachtig wat jullie doen. Ik ga zeker weer in Spanje fietsen. Nog even geduld…. Guggenheimmuseum had ik ook bezocht, toen we vanaf Málaga, via Sevilla en Madrid in Bilbao eindigden.
  Ik blijf jullie geweldige route weer volgen.
  Veel plezier en geniet ervan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *