“Rustig aan dag”

Vannacht rond half 4 liep er, luid hinnikend, een paard rond onze tent. Dit konden we nog waarderen, dat beest weet namelijk niet beter.

Echter, om kwart voor 4 kwam er muziek uit luidsprekers, waar geen oordopjes tegen bestand waren! Dit duurde tot kwart over 5, toen hoorde we ze wegrijden met auto’s. Het is moeilijk om dit gedrag te relativeren, stelletje aso’s.

Vanochtend was het bewolkt, heerlijk! Omdat mijn buik nog steeds op ongewenste momenten samen trekt, zijn we rustig aan begonnen. In Bèlen kwamen we nog lotgenoten tegen, deze keer waren het Spanjaarden. Ze zijn onderweg naar Alaska en zijn in het puntje van zuid Amerika begonnen.

De opdracht van vandaag en gisteren was hetzelfde maar gisteren hebben we amper huizen gezien

Dit is het huis, niet dat we op visite willen, maar het is opmerkelijk gebouwd met al die stenen. Er woont verder niemand in, ik heb nog een foto door het raam genomen.

We kwamen ook nog een monument tegen van de Falkland oorlog, waarbij het lijkt dat zij deze gewonnen hebben

Het was een lange klim vandaag, maar we hadden de wind in de rug. Hier nog wat plaatjes van onderweg

We zijn neergestreken in een hostel in Hualfin. Lekker lux, maar we willen wel weer eens rustig slapen zonder feestvierende Argentijnen.

s’avonds hebben we gegeten met een aardige Duitse fietser die 10 maanden onderweg is. Wat wij doen is eigenlijk maar niets….

  1. Marij

    nou nou nou, ik doe het jullie niet na. Jullie hebben al heel wat ontberingen achter de kiezen. Ga zo door en veel plezier!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *