Rust dag

geplaatst in: Chili 2018, Zuid Amerika 2018 | 0

Vanochtend besloten om een rustdag te nemen voordat we aan “de grote klim” beginnen. We hebben op ons gemak ontbeten en daarna zijn we naar het centrum gelopen. “Hey Jet en Geert” hoorde we iemand roepen en jawel hoor: Flebus en Suzanne. We waren benieuwd naar elkaars verhaal. Ze hebben gisteren alles gefietst terwijl wij dachten dat het onmogelijk was! Zij hadden veel respect voor ons omdat ze dachten dat we voor ze gebleven waren. Dat was natuurlijk wel zo, maar het respect is nu wel 180 graden gedraaid.

Waar we achter kwamen: het is niet Flebus maar Frebus, maar dit terzijde. Gisteren had Suzanne nog een foto van ons gemaakt in het heetst van de strijd:

Later hebben we nog wat rondgelopen in Vicuña waar veel kunst en cultuur winkeltjes waren.Tevens hebben we een opdracht uitgevoerd, deze kwam van John “GA MET EEN LAMA OP DE FOTO”. (Zie opdracht van een paar blogs terug.)

We kregen nog een app van Frebus dat hij coca blaadjes had gescoord, ohhh ja, dat waren we bijna vergeten…
Wij “hup op de fiets” op zoek naar de dealer, maar hij was er niet meer. We hebben nagevraagd waar we “Hojas de coca” konden krijgen en we werden van het kastje naar de muur gestuurd. Het is blijkbaar toch niet zo legaal als wij dachten want toen we de dealer gevonden hadden en hem er luidruchtig om vroegen, had hij het niet. Mmmm volgende keer iets slimmer aanpakken…
We zijn naar de winkel geweest om eten in te slaan voor 4 dagen. Morgen nog een kort ritje van 45 km en wat hm. Overmorgen gaat het echt beginnen!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *