Orde, rust en regelmaat.

geplaatst in: Chili 2018, Zuid Amerika 2018 | 0

Nadat we 2 dagen geleden uitgeput waren en Cuzco nog erg ver weg is, zijn we gisteren niet ver gekomen. Het was erg heet, en het bordje “Camping con piscine” dat na 20 km opdook, konden we niet links laten liggen. Onderstaande opdracht uitgevoerd:

Vanochtend om 7 uur opgestaan (het is hier dan nog donker) alles ingeladen en rond half 9 vertrokken, zonder koffie en zonder te eten. De eerste 20 km gingen stijl naar boven, bah, dat is helemaal niet leuk…

Rond half 1, konden we genieten van een lekkere Nescafé koffie bij een smoezelig winkeltje met terras. Dat was de eerste en de laatste die we tegen zijn gekomen.

Na 50 km dalen met tegenwind kwamen we aan in Cabildo. Op mijn beste Spaans vroeg ik “Hay un hotel cerca de aquí” en deelde ik ze mee “hoy mucho viento”. Dan denken ze dat je Spaans kunt en krijg je een overvloed van Spaanse woorden zodat je uiteindelijk nog niet weet welke kant je op moet.

Maar na veel zoeken is het gelukt, we liggen nu op een heerlijk bedje, Geert zoekt de weg voor morgen uit en ik werk de blog bij. En we hebben visite..

0 reacties

  1. Cor van Ooijen

    Hoi Jet en Geert,
    Leuk om jullie te volgen. Echt ‘n avontuur. Is toch heel anders fietsen dan in Europa ! Respect voor jullie !
    Groet cor

  2. Peter Kamps

    Haha, die opdracht was welkom. Jeetje het hollandse polderlandschap is er niets bij. Het is nog even wennen maar over een week gaan jullie als een speer en wordt het nog meer genieten van de mensen en het landschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *