Menu Sluiten

Italia

Italië: met de auto ben je er in 11 uur en je kunt ter plaatse alles met ze regelen: Bij aankomst belde we naar verschillende campings en als ze opnemen (!) ben je helemaal welkom.

Na een korte onderhandeling (135-100-75 euro) konden we de auto met sleutel daar achterlaten: ons vertrouwen hebben ze gelijk gekregen.

Italianen, tja wie kent ze niet? Vriendelijk, mooie dames, charmante mannen, luidruchtig, familiair en ze genieten van het leven.

Corona: Hier in het noorden is de groeps immuniteit hoog, altans dat hopen we. In het restaurant, waar we pizza aten, was de kok erg goed in zoenen zonder mondkapje. Het restaurant zat goed vol. De regels zijn aangepast aan hun temperament, een meter afstand is voldoende en mondkapjes draagt iedereen op zijn eigen manier of niet.

De route van vandaag? Echt schitterend:

Het vertrek
Lago di Como
50 km op grint fietspaden langs rivieren en kanalen
Met picknick
En mooi uitzicht
en bruggen
en nog een
Deze begrepen we niet zo goed
Crema: mooie plaats in de wat saaie Po-vlakte,

Alle Vriendelijke mensen waarmee we gesproken hebben, staan er niet op, maar ze zijn overal! Ze geven complimenten en deze info:

Morgen gaan de kinderen sinds begin maart weer naar school, toeristen zijn er niet en het blijft de komende tijd schitterend weer (30 °), Hun conclusie: jullie hebben de beste tijd en land uitgekozen, Italië is van jullie.

We zullen het gaan beleven.

Nadat we gisteren gegeten en gedronken hadden, hebben we in het donker de tent hier opgezet. De ochtend duik heb ik al genomen, SUPER VET

,

11 Comments

 1. Monique Jansen

  Avanti Jet en Geert!

  Veel plezier in Italië!

  De foto’s zien er al veelbelovend uit!
  Wat lekker om vanuit de tent direct in het water te kunnen springen!! #Tarzan & Jane

  Liefs Monique

 2. Leon Leijtens

  De foto’s van de mensen met zonder mondkapjes vond ik hilarisch. Het is een wonder dat het aantal besmettingen in Italië is afgenomen. En nu zijn jullie nog in het noorden van Italië. Hoe moet dat er in het zuiden uitzien?
  Het voelt al weer helemaal vertrouwd: mooie foto’s en een korte, krachtige tekst. Genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *