Het geweldige bedrag voor Kuychi is geworden:

Stand op 1 juli 2018 is:

€ 6919,15

Met dank aan:

Han en Ben van der Aalst, AMSTERDAM; Marc en Astrid Groenhuis, DRIEL; Chris Oude Sanderink, KRANENBURG-WYLER; Nico en Miek Ruiter, AMSTERDAM; Tomas en Gineke Remij, NIJMEGEN; Peter Kamps, HAALDEREN; Willem en Trudy van Kempen, NIJMEGEN; Adri Ruiter, MILLINGEN; Aard Saraber, Weert; Arno van Klaveren, DELFT; Folkert en Greet de Vries, HETEREN; Guido en Nel de Bruin, OEFFELT; Hans Hermans, NYMEGEN; John en Marion de Vries, MALDEN; Kees en Martha Remij, MILLINGEN; Marianne en Koop Reynders, ELLECOM; Mart Hovens, NIJMEGEN; Martijn Foppen, ERMELO; Hans de Jong, NYMEGEN; Sjors en Muly Gieselaar vd Mull, NYMEGEN; Yuk Sie Cheung, NIJMEGEN; Erik Klein Egelink, NYMEGEN; Jacqueline Hooymaijers, AMSTERDAM; Job, Mieke en Hannie Kox, BLADEL/EINDHOVEN; Collega’s Team werkplek (extra), NIJMEGEN; Cees Everaert, NIJMEGEN; Mirian en Margo Janssen de Graaf, NIJMEGEN; Elma Heerde, NIJMEGEN; Anton Remy, MILLINGEN; Emiel en Claudia Frickel Mouton, UBBERGEN; Evert en Marinka van Beek Lettink, ZWOLLE; Franz Zakonski, HIERDEN; Gabe Greijdanus, HATTEM; Henny Roelofs, WINSSEN; Jan Corstens, LEENDE; Janine van Dijk, VINKEL; John en Salina Leijdekker, NYMEGEN; Joost Wiesman, LENT; Leon Leijtens, BERGENDAL; Lidwien Jacobs, NYMEGEN; Majid Kamely Rahimi, VALBURG; Monique Jansen-Hagevoort, BEUNINGEN; Pascal van Nispen, CUIJK; Peter Helmink, NIJMEGEN; Peter Smit, WAGENINGEN; Saskia en Leon Gorris-Loeffen, NIJMEGEN; Stella en Gerrit Beeldsnijder, ZWOLLE; Ton en Anja Nuijten Maas, NIJMEGEN; Tuk Melissen, NYMEGEN; Bas Beuker, NIJMEGEN; Birgit Fransen, LENT; Floris van de Blom, MAARSSEN; Helene en Aernoud Daemen, NIJMEGEN; Jelle van de Kamp, LIENDEN; Jesse Remij, NIJMEGEN; Johan Sombekke, NIJMEGEN; Karel Kums, HELMOND; Maarten Clardij, ARNHEM; Mark Crommentuijn, GEMERT; Ruurd van der Goot, ZWOLLE; Paul Mendels, NIJMEGEN; Roel Vercammen, KERKDRIEL; Rolf van den Boom, CUIJK; Ronny Tsai, DEVENTER; Sander Maes, VENLO; Stefan Daamen, NIJMEGEN; Willem Jan Gommers, NIJMEGEN; Yoeri Verhoeks, EINDHOVEN; Bart Akkersdijk, GENNEP; Frank en Siets Remij, NIJMEGEN; Ellen van Kuijk, NIJMEGEN; Frans Schoute, NIJMEGEN; Jan Kooijman, NIJMEGEN; Jose en Vincent Rijken Mooren, GENDT; T. Tissen, NIJMEGEN; Wim en Mia Desserjer, NYMEGEN; Jos Remij, MILLINGEN; Paul en Marijke Remij, OOIJ; Alex Rademakers en Marja, GROESBEEK; Arjan Kuil, NIJMEGEN; Bert van de Vegte, BEUNINGEN; Elma Prudon, WIJCHEN; Ernst en Willemien Remij, VENRAY; Harry Dautzenberg, LEIMUIDEN; Hetty van Marwijk, LENT; Jolanda van Sommeren, NIJMEGEN; Jos van Steenoven, NYMEGEN; Leo van Rossum, NIJMEGEN; Marij en Hans, NIJMEGEN; Marja van Dorssen, NIJMEGEN; Marleen Remij, NYMEGEN; Suze Smit, ENSCHEDE; Berry Houkes, MILLINGEN; Cor van Ooijen, GROESBEEK; Dimph Stoof, ZUTPHEN; Guus Vonk, NIJMEGEN; Ine Franssen, NYMEGEN; Jack en Mia, NIJMEGEN; Tejo en Tanja Remij, UTRECHT; Theo Boogert, NYMEGEN; Bart Eisenburger, NIJMEGEN; Ben Bloem, NYMEGEN; Charles Eringfeld, BREEDENBROEK; Christine Burger, NYMEGEN; Hetty Peters van den Bovenkamp, ARNHEM; Ingrid, NIJMEGEN; Ivo van Kampen, LENT; Jan Busser, NYMEGEN; Joost van Deelen, WIJCHEN; Kees en Silvia, NIJMEGEN; Kees van de Heuvel, ELST; Marie Jose Franssen, S-HERTOGENBOSCH; Marijke Janssen Huisman, HUISSEN; Marlies van Megen, NYMEGEN; Michael Vork, MALDEN; Monique Remij, NIJMEGEN; Monique Staffhorst, LIENDEN; Miranda Scheepers, Nijmegen; Mw J H M vd Berg, MALDEN; Piet Jan Kromwijk, WYCHEN; Saskia Vermeulen, NYMEGEN; Yen en Benno Remij, NYMEGEN; Coby van de Broek, STEENSEL; Khalid en Monique, NIJMEGEN; Michel Labro, NYMEGEN; Sander Turnhout, NYMEGEN; Ann Buijsse, REEK; Annemie van Run, NYMEGEN; Annie Driessen, MALDEN; Arnoud Milder, NIJMEGEN; Arthur Govaert, VOORBURG; Elly Tijhuis, GRAVE; Emiel Houtkoop, NIJMEGEN; Eugene Engels, WANROIJ; Frans Wienk, NYMEGEN; Gwen Kolff van Oosterwijk, NIJMEGEN; Irene Otte, NIJMEGEN; Jakkie Jansen, WYCHEN; Jan Franssen, NYMEGEN; Jiles Kraak, OSS; John van de Loo, GEMERT; Leon Meuldijk, NIJMEGEN; Lisa van Beelen, NYMEGEN; Marco Waals, DOESBURG; Marco Hendriks, BEUNINGEN; Marja de Waal, WYCHEN; Marja van der Meijden, BOXTEL; Mark Reijnders, OOSTRUM; Mattijn de Groot, BERGENOPZOOM; Melissa Vergeer, ARNHEM; Michel van Hulzen, WYCHEN; Musa Ilkay, ZUTPHEN; Peter van de Linden, WYCHEN; Petra Dekker Bekker, ELST; R.A.A.A. Toonen, LENT; Remco Landegge, VEENENDAAL; Rianne Jansen, ARNHEM; Richard de Vet, NIJMEGEN; Rob Verburgh, NYMEGEN; Roland Verschuur, ARNHEM; Thijs Romijnders, PUIFLIJK; Thomas Moll, NIJMEGEN; Tim Lucassen, LENT; Tom Driessen, LENT; Wendy Claassen, GROESBEEK; Wilma Eikholt, GROESBEEK; Wilma Verploegen, AFFERDEN; Bart Luijten, MEIJEL; Charmain Hiwat, NIJMEGEN; Erik Hoven, NIJMEGEN; Jan van de Wijst, MACHAREN; Johan Ploegmakers, VENRAY; Maikel Nijbroek, NYMEGEN; Marjolein Eybergen, HUISSEN; Mej M G van Zon, NYMEGEN; Mike Pater, NYMEGEN; Riette Jilesen, HAPS
Als je niet in de lijst staat maar wel hebt geschonken, dan is de kans groot dat je bij het overmaken niet de namen “Jet” of ” Geert” of “fietsen” hebt gezet. Laat het even weten zodat ik je naam erbij kan plaatsen en het bedrag kan verhogen.
Er zijn nog enkele mensen die beloofd hebben te schenken maar daar nog niet aan toe zijn gekomen. Geen nood, het kan nog altijd!

Banknummer van Kuychi: NL94FVLB0699048710

0 reacties

  1. Nel

    zo hee !! Wat een groot bedrag hebben jullie bij mekaar gefietst! FANTASTISCH ! Jullie hebben moeten afzien en wij hebben vanuit de luie stoel geld overgemaakt…samen kom je toch een heel eind!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *