Bijna bij Kuychi

geplaatst in: Peru 2018, Zuid Amerika 2018 | 0

Vandaag hebben we een kort ritje gedaan van 60 km. De weg was mooi, glooiend, goed asvalt en niet te veel verkeer. Het dorpje Checacupe had een coloniale brug, loopbrug en een spinnende mevrouwEn een vrouw met schapen

De weg naar Urcos had bergen, een riviertje, wat rotsen en dorpjesIn Urcos begon het te regenen en toen zijn we naar een hostelería gegaan. Een hele gave, met een heerlijke douche, bed en internet. Het is zo fijn om weer te kunnen douchen, dat ik er wel een half uur onder heb gestaan!
We kijken uit over het mooie dorpsplein.

…en deze klok slaat ieder half uur

Morgen, 1 mei, is het hier een nationale feestdag. We hopen voor het donker bij Kuychi aan te komen, maar we moeten eerst nog een flink stuk fietsen omdat we dat vandaag verzaakt hebben.
Hasta mañana!

0 reacties

  1. Mirian

    Kanjers, wat een avontuur. Ik lees in het volgende bericht wel of jullie het vandaag gehaald hebben. Zeer waarschijnlijk wel met jullie fietsconditie op dit moment. Een al spieren neem ik aan. Wat een ontberingen, wat een ervaringen. Wat bijzonder mooi. Heerlijk om jullie te hebben mogen volgen.
    Lieve groet, Mirian en natuurlijk ook Margo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *