0 reacties

 1. Leon

  Wat een superfoto’s en wat een leuk idee om met z’n allen “kunst” te maken. De foto van Jet (?) met de handen precies op de horizon is uniek en het geeft maar weer aan hoe groots je bent: je bent in staat het licht van de aarde uit je handen te laten komen en daarmee het licht op aarde te verspreiden. Kijk, zo’n soort Messias hebben wij nodig. Ik ben vóór!
  Ik word iedere keer vrolijk van je verhalen, Jet, en van je mooie foto’s. Je vertelt precies genoeg: niet teveel waardoor het te lang zou worden en net te weinig waardoor er ook nog wat te raden overblijft. En met een nuchtere kijk op wat je meemaakt, zoals ik jou ken.

 2. willem

  hallucinant zo’n zoutvlaktes.
  Overigens vestigen ze op zo’n vlakte niet al die wereldrecords snelheid?
  bijv. die van Santos fiets met bagage?
  geniet ze, dan doen wij intussen de regenjas aan.
  groet willem

 3. Bart

  Blijft mooi en speciaal die onmetelijke zoutvlakte……
  Mooie foto’s (die heb ik vergeten te maken…) !!

 4. Nel

  inderdaad..Prachtig die foto’s ! En geen enkele fiets erop! Dat is- denk ik – ook genieten ..een dagje zonder fiets !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *