Passo de Agua Negra deel 2

geplaatst in: Chili 2018, Zuid Amerika 2018 | 3

Na een slechte nachtrust, hebben we vanochtend eerst wat coca thee gezet, al onze spullen weer verzameld, afscheid genomen en aangefietst. Opdracht:

De weg was onverhard, zacht aan de zijkant en “wasbordjes” op het autospoor en veel steentjes overal. De zon scheen, maar het was wel koud. De uitzichten waren schitterendMaar het ging niet goed, ik kreeg steeds meer hoofdpijn en Geert zag het ook niet meer zitten, dus ja, dan ga je uitkijken naar een grote truck, waar fietsen achterin kunnen en die je dan ook nog mee willen nemen.

Het duurde even, maar dan heb je ook wat! Alle spullen konden achterin en wij ìn de luxe wagen met een zeer aardig Argentijns stel. Ik kreeg nog een groene pil tegen hoofd pijn maar ik had al een paracetamol en een pil tegen hoogteziekte ingenomen. Na deze toevoeging werd ik ook nog gammel en misselijk (weer een overdosis?). De route was mooi en we hebben alle weertypes gehad zelfs een flinke sneeuwbui.


Op 4775 meter hoogte hebben we Luuk uitgezwaaid. De vrouw van de truck heeft ook meegedaan, al wist ze niet waarvoor.

Het duurde weer even voor ik me beter voelde en voordat we een hostel hadden gevonden maar het is allemaal weer gelukt en in Argentinië zijn ze ook hèèl aardig tot nu toe.

3 reacties

  1. Yuk Sie

    Wat een prachtige uitzichten, fijn dat jullie weer online zijn, heb jullie dagelijkse updates gemist! Hartstikke goed, en zet ‘m op. Ik denk aan jullie als ik m’n rondjes (met ook heel harde wind) op de Oude Waal rijd. Gelukkig alleen maar koud en geen hoogteziekte!

  2. Ernst

    Hier hoofd pijn en misselijk van het niet meer elke dag kunnen schaatsen . Zijn daar ook pillen voor.
    Al een nieuw fototoestel gevonden ?
    Gr Ernst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *