Dan maar op het dorpsplein

Vanochtend ontbeten in het hostel, nog wat inkopen gedaan en op de fiets gestapt. Nog een foto gemaakt van iemand waar we bij in de armen mogen komen:

Dit is de opdracht van vandaag:


Het moge duidelijk zijn dat we kiezen voor een omweg met een flinke klim van 2125 meter. We weten nog niet of het “unnecessary” is, want we gaan op advies van Karin (=collega) op bezoek bij een vriendin van haar.
Halfweg de rit van vandaag, liep mijn pedaal uit de trapas. De schroefdraad had flink wat geleden, maar Geert heeft al zijn technische kennis er op losgelaten. Met het andere pedaal heeft ie de schroefdraad een beetje hersteld, zodat het vermorzelde pedaal weer grip kreeg. Het zit nu een beetje scheef, maar het werkt weer.
Nog iets over de omgeving:
Onze tent hebben we op gezet op het dorpsplein van Angulos. Een bewoner verwees ons naar deze plek en later kreeg Geert ook nog permissie van de politie agent ter plaatse.

Het donderd en het bliksemd en het regent een beetje. Nu maar hopen dat we morgen geen obstakels tegen komen….

0 reacties

 1. willem van kempen

  Hoi Jet en Geert,
  Wat leuk al die informatie over jullie reis. Ook in Zweden hebben we jullie gevolgd meestal via de smartfoon van Ernst.
  Ik ben een beetje verbaasd over het weer, dat jullie treffen. Op een of andere manier dacht ik dat het daar altijd wel zonnig zou zijn.
  Fijn ook om te horen dat het jullie goed gaat. (ik schrok wel van jullie aanvankelijk problemen met de hoogte en met die trapas in je laatste bericht).
  Gaat het nu beter met al die klimmen, Jet?
  hou vol en veel leuke ontmoetingen gewenst,
  ook namens Trudi,
  willem

 2. Marion

  Ziet er weer prachtig uit! Wat een grappige kampeerplek zo midden in het dorp! Je hebt niet alleen een hele attente man maar ook nog eens een hele technische, lees ik! Bofkont.. groetjes Marion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *