De koek was op…

geplaatst in: Chili 2018, Zuid Amerika 2018 | 0

Vanochtend bij het ontbijt van onze sherpa, voldaan aan onderstaande opdracht:

Hij wist een korte route naar de volgende bestemming, maar de tekening had voor ons een averechts effect. Bij het opzoeken van de route in onze apps, hield de weg “zomaar” op. Volgens de sherpa was daar een tunnel maar die moet dan erg lang zijn geweest…. We hebben onze eigen route maar aangehouden nadat we eerst uitbundig afscheid hadden genomen

Eerst fietsten we door een park waar chinchilla’s zaten, maar ja dat zijn nachtdieren…


Daarna was het veel klimwerk en wederom verrekte heet. Het enige pluspuntje was dat we soms de wind in de rug hadden.

We hebben weer geluncht in de huiskamer van een wegrestaurantje:

Bij de laatste klim kwam een vrachtwagen op mij af en de chauffeur gaf mij een fles water van 2,5 liter. Dit maal was alleen de chauffeur blij, want we hadden voldoende bij ons en toen moest ik weer 2,5 kilo mee naar boven torsen. Natuurlijk wilde we zijn blijdschap niet bederven.
Eenmaal boven, was het uitzicht schitterend

In het plaatsje Combarbala hebben we weer een bedje gevonden in een hostel: en jullie weten het inmiddels al; weer allemaal super aardig. Van het mannetje moesten we gelijk op een hangbank gaan zitten met uitzicht over de bergen. De mevrouw bracht ons ieder 3 vruchten van een cactus

We zitten nu weer in de hangbank, te genieten van de sterren en een wijntje, maar niet lang meer want we zijn moe en jullie slapen allang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *