Jet en Geert op de fiets

Het zit er weer op, het grote avontuur is afgelopen.

Tomas heeft ons opgehaald op Schiphol en daarna hebben we heerlijk gegeten met onze kinderen en hun vriendinnen. De alpaca wollen cadeau’s heb ik uitgedeeld en ze waren er erg blij mee!

De tijd gaat snel, maar bij een terug blik, lijkt de aankomst in Santiago erg lang geleden. We hebben genoten van onze vrijheid. Het mooiste van een fietsvakantie is, dat je nooit weet waar je s’avonds terecht komt. Een van de meest bijzondere plaatsen waar we geslapen hebben was op weg naar de Passo Agua Negra, waar de jonge gast nog blijer was als wij, dat we van zijn baas daar mochten slapen. Andere opmerkelijke plaatsen waren:

Iedere dag hebben we intens ervaren. Hier een kleine terug blik op de opmerkelijkste dagen:

De herinnering aan Luuk, we zouden hem uitzwaaien op de Passo Agua Negro, maar hij is nog regelmatig achterop gesprongen. Onze gedachten zijn veel bij hem en zijn familie geweest.

Het hoogtepunt was het bezoeken van de kinderen van Kuychi. Het waren allemaal schatjes die het verdienen om een goede toekomst te krijgen. Samen hebben we daar een steentje aan bijgedragen. De eindstand zal ik later op deze site later bekend maken.

De blogs gelezen en nog niet gedoneerd? Je kan nog altijd een bedrag over naar rekeningnummer van Kuychi: NL94FVLB0699048710. Plaats bij de omschrijving je naam en de tekst “GeertenJetopdefiets”, zodat zij dit nog bij de eindbalans kunnen optellen.

Dit was het dan, voortaan geen ochtendnieuws meer of iemand anders moet op reis gaan en het stokje overnemen.

10 Replies to “Weer thuis”

 1. Jet ga jenog iets uitbrengen in boekvorm, zou ik erg interessant vinden en het brengt ook nog wat op. Denk er maar eens over na. Chris

  Like

   1. Super goed idee om er een boekje van te maken. Iemand zoeken die in de uitgeverswereld zit van reiskosten.

    Like

 2. Welkom thuis!
  Komen jullie vanavond op de fiets (!!!) een wijntje drinken? Hoogtemeters Berg en Dalseweg onbekend maar voor jullie natuurlijk ‘no hay problema’.

  Like

   1. Altijd welkom, dus ook morgen.
    Ik spreek je morgen denk ik nog wel op het werk.

    Like

 3. Dikke pluim Geert en Jet. Geweldig zoals jullie dat gedaan hebben. Misschien een leuk artikel in de krant zou jullie niet misstaan. Ik maak nu het beloofde sponsorgeld over. Jullie hebben het verdient en die kinderen ook.

  Like

 4. Leuk artikel in de krant of omroep max. Om te laten zien dat 55 plussers tot veel meer in staat zijn dan rondtuffen in een caravan of camper. Redactie benaderen.

  Like

 5. Echt super gedaan!!
  En zo mooi dat jullie ons meenamen in jullie onvergetelijke reis!!

  Blij dat ik mijn steentje eraan heb mogen bijdragen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: