Jet en Geert op de fiets

Vanochtend zat deze opdracht in mijn stuurtas.

Als we s’ochtens aanfietsen zingen de vogels voor ons, zo ook vandaag. In de loop van deze dag, werd dit overstelpt door de wind die werd opgevangen door mijn oorschelpen. Daar kwam nog het vrolijke gezoef bij van onze rohloff naaf en het geluid van talrijke loslopende ezels, koeien, paarden, geiten en honden. Kortom, een heel koor bij elkaar.

Vanochtend moesten we eerst 500 hoogtemeters klimmen en daarna fietste we over een hoogvlakte op pakweg 2200 meter hoogte. Gisteren was de wind ons goed gezind, maar vandaag werden we uit volle borst de verkeerde kant op geblazen.

Na 80 km kwamen we het eerste dorpje tegen en daar zijn we neergestreken in de hoop dat morgen de wind weer van de andere kant komt; je weet het hier maar nooit.

We staan hier bij de plaatselijke middenstander (bakker, café, restaurant etc). Eerst vertelde ze ons dat we de tent bij de kerk op konden zetten, maar nadat we hier goed gegeten en gedronken hadden, mochten we de tent op hun terras opzetten.

Er zijn zojuist 9 Fransen op een motor neergestreken, maar gelukkig gaan ze zometeen weer verder, anders zou het weer een onrustige nacht worden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: