Jet en Geert op de fiets

Al 2 dagen kijk ik naar deze opdracht die in mijn stuurtas zit:

Uiteindelijk heb ik het meeste gekeken naar dezelfde kleur blauw van de dop van mijn bidon

Want het was heet! Voortdurend drinken en zorgen dat we genoeg water hadden. Dat terwijl jullie in Nederland aan het schaatsen zijn…

Bij vertrek stond een kudde lama’s ons uit te zwaaien:

De tocht ging over een hoogvlakte van pakweg 1400 meter. Het was vrij eentonig met af en toe een mooi uitzicht.

We kwamen nog een Zwitsers stel tegen die op weg waren naar Santiago en héél wat passen hadden gepasseerd; waren wij nog maar zo jong…

Het beste moment was na afloop van de rit: een koel weisse biertje in het informatie centrum van het park Talampaya mèt airconditioning.

Ons tentje hebben we daar opgezet

We hebben slechte wifi verbindingen, dus vandaar dat uploaden soms een paar dagen duurt. Toch nog een vraag aan jullie: is het een beetje leuk om deze blog te volgen? We missen de duimpjes (-:

14 Replies to “Heet, heter, heetst”

 1. Ha Jet en Geert, afgelopen weekend is mij verteld hoe ik jullie blogs kan volgen. Gisteravond na heb ik daarom al jullie verslagen kunnen lezen en hier enorm van genoten! Vanaf nu ontvang ik alle updates en kijk hier naar uit! Dank jullie dat jullie ons op deze manier laten meegenieten. Nog heel veel plezier en nog meer mooie avonturen gewenst! Liefs, Helene

  Liked by 1 persoon

 2. Het is hartstikke leuk jullie blog te volgen. Ik verheug me er elke dag op. Wat een prestatie trouwens: ongelooflijk afzien. Ook ongelooflijk bijzonder. Dus Jet: blijf schrijven en foto’s sturen. Dankjewel.

  Liked by 1 persoon

 3. Ha Jet en Geert, ik volg jullie berichten elke dag. Ik vind het leuk en interessant. Ook lekker kort. Mooie foto’s. Verder heel veel respect natuurlijk voor de prestaties die jullie leveren.

  Like

 4. Hoi Jet en Geert, ik vind het heel leuk om jullie verslagen te lezen en zo jullie op je reis te volgen. De prachtige foto’s maken het beeld compleet. Petje af voor jullie!
  Groetjes, Henny

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: